Avkopplande med massage

Avkopplande med massage

Det finns ingenting som är så avkopplande som massage och jag har gått på det sedan jag var ung. Nu är jag 30 plus och det är tack vare som jag går på massage en gång i månaden minst som jag sällan känner mig spänd eller stressad. Jag har ett stressigt jobb inom vården och många av mina kollegor klagar över att de har värk i kroppen men det är ingenting jag känner igen mig i. Om du bor i Helsingborg och skulle vilja testa massage så ska du inte tveka på att göra det, och jag vet att det finns många företag inom det här området och flera är säkerligen riktigt bra, men jag ska rekommendera att ni vänder er till samma företag som jag går till, för där har jag alltid fått massage som är anpassad till mig och mina önskemål och behov. Jag har alltid känt mig som en ny människa efteråt.  

Det är ett fantastisk sätt att komma bort från vardagen och stressen i livet och jag skulle rekommendera det till alla. Det finns ingen anledning att inte testa massage, oavsett om man har ont i kroppen eller inte, för det är avkopplande och gör en människa mjukare i kroppen och på så sätt lindrar smärtan om man nu har det. Jag kan inte komma på att det skulle finnas någon som inte skulle må bra av det, men jag vet att om man har någon infektion i kroppen, då ska man vänta. Likaså om man genomgår någon behandling mot cancer, då ska man alltid fråga sin läkare innan man ger sig iväg på massage. Men för de allra flesta så är det fritt fram med att gå på sådana här underbara behandlingar, gör du det så kommer du känna dig som en ny människa efteråt!


Kommentarer är stängda.