Biltransporter till och från Huddinge

Biltransporter till och från Huddinge

Hej alla goa och glada!

Idag tänkte jag berätta om när pappa hade köpt sig en gammal veteranbil och hur han fick anlita en firma här i Huddinge för biltransporter. Han hittade en bil på nätet som helt klart sett sina bättre dagar, men han gillar ju att göra iordning gamla bilar och såg potentialen i den där skruttiga saken. I mina ögon är det ju bara skrot men han har ju en passion för bilar så för honom är det annorlunda.

Kruxet var att bilen fanns 50 mil bort och han ville inte riskera att någon annan hann föra, så han slog till direkt och köpte den utan att ha varit och tittat på den. Till saken hör nu att bilen varit avställd i flera år och har körförbud så han kan inte åka dit och köra hem den. Så då var nästa steg att hitta en firma som erbjuder biltransporter och som kunde köra just den sträckan.

Jag och min bror fick hjälpa honom och tillslut hittade vi ett företag just här i Huddinge som jobbar med att transportera både bilar, maskiner och andra fordon. Det hör nog inte till vanligheterna att det är just sådana uppdrag de får göra men det var ju ändå lyckosamt. Han var lycklig som ett litet barn när han fick hem sin veteranbil och nu när han jobbat med den i sin verkstad ett tag kan jag förstå vad han såg, jag tror den kommer bli jättefin.

Det är inte bara en hobby utan en livsstil när man lägger så mycket tid och pengar och jag kan förundras över att mamma haft sådant tålamod i alla år och låtit honom hålla på med det där. Men även om hon inte har riktigt samma intresse så tycker hon det är ganska roligt när de gör sina utflykter på somrarna och åker på olika veteranträffar. Har ni någon hobby som är er passion?

Nu önskar jag dig en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.