Konstnären Kajsa Stamenkovic

Konstnären Kajsa Stamenkovic

Jag ska i det här inlägget skriva om en konstnär som heter Kajsa Stamenkovic. Jag vet inte om ni haft möjligheter redan till att se de vackra tavlor som hon har målat? Det är fantastiskt fina och moderna tavlor med olika motiv, och många motiv är sådana som kommer från Västkusten. Tavlorna är målade i olja och är ni intresserade att köpa konst i Mölndal eller Torslanda så har Kajsa Stamenkovic helt klart många intressanta tavlor som är till salu. 

 

Det finns tavlor i olika prisklasser men många tavlor är inte alls dyra. Att köpa ett par massproducerade tryckta tavlor på IKEA kan kosta mer, än att köpa ett riktigt vackert konstverk av Kajsa Stamenkovic! Jag är så glad att jag har köpt ett par tavlor av henne för det här är verkligen konst som går rakt in i mitt hjärta. Kajsa Stamenkovic har en väldigt lång erfarenhet och en fantastisk kompetens inom det mesta som har med måleri och konst att göra. Därför vill jag rekommendera er som är intresserade av konst i Mölndal med omnejd att vända er till henne om ni har några frågor eller funderingar, så är jag säker på att Kajsa kommer göra allt för att hjälpa er på bästa tänkbara sätt. Jag ska köpa fler tavlor av Kajsa Stamenkovic för jag har blivit så förtjust i de vackra motiven, och eftersom jag kommer härifrån Västkusten själv, så tycker jag särskilt mycket om motiven. När jag ser mina vackra tavlor som har motiv ifrån skärgården, blir jag påmind om min barndoms somrar med salta bad, sol och värme. Vill ni se ett urval av de tavlor som hon har målat, och som är till salu, kan ni gå in på hennes hemsida. Jag hoppas att ni kommer att bli lika förtjusta över denna konst som jag har blivit! 


Kommentarer är stängda.