Riktigt bra massage

Riktigt bra massage

Hej alla mina underbara och fantastiska läsare. Jag hoppas att ni ska tycka om det jag har tänkt att berätta för er idag? Lunchen är avklarad och kanske har också ni fått något gott i magen? I det här inlägget ska jag berätta för er om hur ni kan göra om ni vill må riktigt bra. Hemligheten heter massage! Jag har fått massage på ett företag som heter Maries Relax & Friskvård och som vänder sig till oss som är intresserade av massage i Eskilstuna, Strängnäs eller Enköping. 

 

Jag jobbar inom hemtjänsten. Det är tunga lyft och jag går och står mycket i jobbet. Kroppen har börjat säga ifrån! Under vintern blev värken värre än vanligt. Jag beställde därför tid till Maries Relax & Friskvård och fick en mycket välgörande, stressreducerande och avslappnande massage. Redan efter första behandlingen mådde jag mycket bättre! Jag har fortsatt att gå tillbaka till det här företaget och nu har värken försvunnit nästan helt. Jag är nöjd med vad massagen har gjort för mig. Om ni liksom jag har problem med spänningar och värk, eller om ni bara söker en skön och avstressande massage tänkte jag att jag skulle tipsa er om det här företaget. Att det finns ett bra företag som erbjuder massage för oss i Eskilstuna, Strängnäs eller i Enköping tycker jag är riktigt bra. Ont i kroppen är ett folkhälsoproblem, och som ett alternativ till att ta värktabletter tycker jag att man istället ska gå på massage. Marie som äger det här företaget är utbildad massageterapeut, och följer alla riktlinjer som finns inom branschen. Hon anpassar alltid behandlingen utifrån kundens individuella behov. Gå gärna in på hennes hemsida om ni vill veta mer. 


Kommentarer är stängda.