Snickare i Lund har byggt oss en ny snygg trappa

Snickare i Lund har byggt oss en ny snygg trappa

Hej på er alla goa och glada

Den här veckan har vi haft en snickare från Lund hemma i vårt hus som har renoverat våran trappa. Från när vi flyttade in så har det varit en ganska ful och sliten heltäckningsmatta på den men så bestämde vi att vi vill ta bort den. Under var det ingen vacker syn heller så även om vi först tänkt bara slipa och lacka den så kände vi att vi hellre tar hjälp av en snickare och bygger en ny fin.

Så det vi beställde är en trappa med mörkt laserade trästeg och sedan ett räcke i svart stål, jag såg en bild och visade vår snickare och han sa att det löser han. Det han skulle göra var att ta hjälp av en svetsare att ordna räcket bara. Idag när vi kommer hem från jobbet så ska tydligen trappa vara klar för jag fick ett meddelande förut att han var klar och skickade en bild – alltså det ser så fint ut! Jag ser så mycket fram emot att få se slutresultatet på riktigt när jag kommer hem och det kommer ju bli en sån skillnad från innan.

I morse när jag gick till jobbet så var det ju inte så mycket kvar så då var det ju inte så svårt att föreställa sig hur det skulle bli men det är ju ändå en speciell känsla när det är klart. Det ska bli härligt med helg och få pyssla och fixa där hemma, det blir ju en del städ nu när de byggt och snickrat klart. Även om de städar av det värsta efter sig så måste man ju fixa den sista finishen själv. Hoppas ni får en fin helg och en mysig fredag. Kram!


Kommentarer är stängda.