Tips på ett företag som kan hjälpa er att renovera

Tips på ett företag som kan hjälpa er att renovera

God morgon alla mina läsare och varmt välkomna till bloggen som jag hoppas ni ska tycka om. Det är roligt när vi inspirerar varandra till att fixa och renovera hemma. Jag vet att många av er läsare nyligen har köpt hus precis som jag, och kanske behöver hjälp med någon renovering i Bjärred? Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag renoverade badrummet i min villa. Det är fortfarande mycket som behöver renoveras i huset men jag är en händig man och klarar en del av arbetet själv. Badrumsrenoveringar måste man ändå lämna till proffsen. Därför kontaktade jag S.Sköld Byggentreprenad för renovering av badrummet. 

  

Flera grannar här på gatan har varit väldigt nöjda efter att anlitat S.Sköld Byggentreprenad när det gällt alltifrån ombyggnader av kök till takrenoveringar. De rekommenderade mig därför att höra av mig till dem när de fick höra att jag skulle renovera badrummet. Det är jag glad att jag gjorde! Det kom hem personal ifrån företaget för att se vad som behövde göras och hur det på bästa sätt skulle utföras. Sedan fick jag välja mellan ett stort urval av badrumsinredningar, olika kakel och klinkers med mera, och sedan valde jag med deras experthjälp ut allt det som skulle installeras. Tack vare att jag låtit experterna göra jobbet behöver jag inte vara orolig för vattenskador. Även försäkringsbolaget blev glada. Ni som behöver hjälp med någon renovering i Bjärred eller på närliggande orter borde därför höra av er till det här eminenta företaget. Är ni intresserade av att få veta vilka tjänster inom renovering, eller annat byggrelaterat som S.Sköld kan hjälpa till med, så tveka inte att höra av er till dem. Gå gärna in på deras hemsida. Med detta sagt ber jag att få tacka för mig för tillfället! 


Kommentarer är stängda.