Vårt nyrenoverade hus

Vårt nyrenoverade hus

Nu har halva veckan gått och jag börjar längta till helgen, jag och min kära fru ska åka och se ut vilka möbler vi ska köpa till vårt nyrenoverade hus. Apropå det här med nyrenoverat så tänkte jag att jag skulle berätta om ett företag som heter Wärby Bygg eftersom det var till dem vi vände oss för att äntligen få gjort den här renoveringen som vi hade pratat om i över ett år att den behövde göras. Det här är ett företag som vi är nöjda med, och jag kan starkt rekommendera dem och deras byggservice i Landskrona med omnejd till er som även ni planerar någon renovering. 

Vi är så glada att vi slog oss ner i Landskrona eftersom vi längtade tillbaka till staden där vi växte upp. Fem år i Malmö var mer än tillräckligt så när det rätta huset till det rätta priset dök upp slog vi till. Vi fick det billigt men det var i omfattande behov av renovering. Eftersom vi inte betalade särskilt mycket för huset kunde vi lägga desto mer på att renovera det och när vi sökte efter något företag som erbjuder byggservice i Landskrona blev vi rekommenderade det här företaget av min frus nya chef. Det var en bra rekommendation för det visade sig att Wärby Bygg har renoverat både varsamt och snyggt och fått till en helt annan charm i huset nu mot vad det var innan. Hör gärna av dig till dem eller kika in på deras hemsida om du är intresserad av att få veta lite mer om deras byggservice i Landskrona med omnejd. Ha nu en fortsatt fin dag, alla mina härliga och trevliga läsare. 


Kommentarer är stängda.