Fotvård för diabetiker

Fotvård för diabetiker

När man är diabetiker som jag så måste man ta hand om fötterna lite extra. Det är viktigt att man får medicinsk fotvård och ungefär en gång i månaden brukar vara rekommenderat att man får fotvård. Jag bor i Uppsala och det finns ett företag som erbjuder medicinsk fotvård i Uppsala som jag ska skriva några rader om i bloggen idag, och namnet på detta företag är Åriket Medicinsk Fotvård. 

Som en följd av min diabetes har jag nedsatt känsel och blodcirkulation i fötterna och om jag får ett fotsår är det inte säkert att jag märker det. Att inte vårda sina fötter lite extra när man har diabetes kan alltså få konsekvenser och i allra värsta fall kan det leda till att man måste amputera en fot eller underbenet. Om man får fotvård en gång i månaden så är det ett bra sätt att upptäcka problem i tid så därför ska jag aldrig sluta att gå på medicinsk fotvård i Uppsala och att gå till Åriket Medicinsk Fotvård är ett sant nöjde då hon som äger och driver detta fotvårdsföretag är både kompetent och dessutom trevlig. Jag vill därför slå ett slag för det här företaget till er som kommer in på min blogg, och givetvis kan det vara bra för långt fler än oss med diabetes att få fotvård eller medicinsk fotvård här i Uppsala. Om man tänker på vad fötterna får utstå så inte är det konstigt att man behöver få ge dem lite extra omsorg då och då. Jag skulle säga att alla skulle nog tycka om att få fotvård och är det någon av er som känner att detta företag låter spännande så ska ni givetvis boka in en tid! Ni kan såklart även läsa mer inne på hemsidan så den tar jag och länkar er till. 


Kommentarer är stängda.