Gör en tandblekning

Gör en tandblekning

Det är många som har missfärgade tänder, och det kan man göra någonting åt, med hjälp av tandblekning. Den vanligaste metoden för tandblekning är att man köper en blekningsgel som man applicerar på tunna plastskenor, och har den i munnen över natten. En annan metod är använda en ”inoffice”-behandling, där man använder en laser på tänderna.

Tandblekning kan göras med olika resultat så att det passar just dig! Det finns olika behandlingsmetoder och produkter du kan använda för att bleka dina tänder. Du väljer en metod som passar just dig och din situation. Om du vill vara garanterad ett bra resultat så tycker jag att du ska gå till en skönhetssalong, det finns en i Skövde som jag har varit hos, och med deras hjälp fick jag ett bländande vitt leende. Du kan även gå till tandläkaren eller beställa produkter på nätet, men det är då viktigt att du verkligen kollar vad det är du får, för det är många produkter som inte håller den kvalitet man kan förvänta sig, med för lite blekningsmedel så det blir ingen skillnad. Om du bleker på en salong får du vita tänder med en gång, men om du bleker hemma kan det ta ett par veckor innan du ser resultatet av din tandblekning. Du kan räkna med att du har effekt i alla fall i ett år, sedan behöver du göra om blekningen.

Det är viktigt att du inte bleker tänderna alltför ofta, utan låter dem få vila. Att sitta med gelen i munnen varje natt kan skada emaljen och göra att den blir porös.

Om du vill ha ett snyggt leende behöver du inte bara bleka tänderna, det finns en del som skall komplettera din tandblekning för att du ska ha det bästa resultatet. Fortsätt läs mina inlägg, här kommer det fler tips på skönhet.


Kommentarer är stängda.